Onze visie

Leven verdient altijd een hoofdletter! Kreeg je te horen dat je ernstig en ongeneeslijk ziek bent? Bij onze thuisbegeleidingsequipe vinden we dat Leven met de hoofdletter een belangrijk onderdeel van onze opdracht. Wij zetten in op Leven toevoegen aan de dagen en starten een begeleiding graag op een moment dat we elkaar zonder druk kunnen leren kennen. We kunnen meedenken over de toekomst, levenskeuzes, ziekte en leven, comfort, de organisatie thuis, de kracht van mantelzorg en pijn- en symptoomcontrole. Dat is wat wij bedoelen met: “Leven verdient altijd een hoofdletter”.

Het team van Palliatieve Zorg Westhoek-Oostende

Nieuwsberichten

Wie zijn wij?De multidisciplinaire equipe van Palliatieve zorg Westhoek-Oostende telt verschillende mensen die elk vanuit hun eigen expertise en opdracht bijdragen aan een zo goed mogeljke zorgverlening. 
- Coördinator: Bart Vanoeteren


- Equipeartsen: Dr. Benoit Denys  en Dr. Marc Bossuyt 

                

- Verpleegkundigen palliatieve zorg:
    * Jasmine Desot

       
    * Tania Depoorter

       

    * Olivier De Gheest

       
    * Isabelle Rappelet

       
    * Marlies Van Der Meersche

       
    * Vanya Vandevijvere

       
- Psycholoog: Karine Depuydt

       
- Secretariaatsmedewerkers:
    * Hildeke Van Damme

       
    * Hilde Vlaeminck

       

Daarnaast kan de organisatie rekenen op een groep gemotiveerde vrijwilligers. Zij ondersteunen de verpleegkundigen in de begeleiding van patiënten. Sommigen nemen daarnaast ook nog administratieve en logistieke taken op zich.