Onze visie

Leven verdient altijd een hoofdletter! Kreeg je te horen dat je ernstig en ongeneeslijk ziek bent? Bij onze thuisbegeleidingsequipe vinden we dat Leven met de hoofdletter een belangrijk onderdeel van onze opdracht. Wij zetten in op Leven toevoegen aan de dagen en starten een begeleiding graag op een moment dat we elkaar zonder druk kunnen leren kennen. We kunnen meedenken over de toekomst, levenskeuzes, ziekte en leven, comfort, de organisatie thuis, de kracht van mantelzorg en pijn- en symptoomcontrole. Dat is wat wij bedoelen met: “Leven verdient altijd een hoofdletter”.

Het team van Palliatieve Zorg Westhoek-Oostende

Nieuwsberichten

Hoe kunt u ons bereiken?Tijdens de kantooruren zijn wij steeds te bereiken op het nummer 051 51 98 00. 

Buiten de kantooruren is er een wachtsysteem. Via het nummer 051 51 98 00 zult u een antwoordapparaat te horen krijgen. Voor niet dringende zaken vragen wij u om een boodschap met uw contactgegevens achter te laten. Wij contacteren u dan zo spoedig mogelijk.
Bij acute situaties neemt u als patiënt contact op met de huisarts of de thuisverpleging. Deze hulpverleners zijn de centrale figuren in de zorg. Indien nodig kunnen zij via het wachtnummer een beroep doen op de verpleegkundige van wacht.