Onze visie

Leven verdient altijd een hoofdletter! Kreeg je te horen dat je ernstig en ongeneeslijk ziek bent? Bij onze thuisbegeleidingsequipe vinden we dat Leven met de hoofdletter een belangrijk onderdeel van onze opdracht. Wij zetten in op Leven toevoegen aan de dagen en starten een begeleiding graag op een moment dat we elkaar zonder druk kunnen leren kennen. We kunnen meedenken over de toekomst, levenskeuzes, ziekte en leven, comfort, de organisatie thuis, de kracht van mantelzorg en pijn- en symptoomcontrole. Dat is wat wij bedoelen met: “Leven verdient altijd een hoofdletter”.

Het team van Palliatieve Zorg Westhoek-Oostende

Nieuwsberichten

Agenda


Wanneer
Wat
Omschrijving
14/11/2023
12.00u
Smartlunch thuisverpleegkundigen pijn bij de palliatieve patiënt en gebruik spuitaandrijver

Als thuisverpleegkundige speel je een belangrijke rol in het onderkennen, benoemen en behandelen van pijn. Na deze vorming sta je sterker in je schoenen om samen met de huisarts, de patiënt en de multidisciplinaire begeleidingsquipe een degelijk pijnbeleid te voeren. Meer informatie vind je hier.

20/02/2024
09.30u
Basiscursus voorjaar 2024 - Diksmuide

Zesdaagse opleiding voor hulpverleners die zich de basiskennis en -vaardigheden palliatieve zorg willen eigen maken. Klik hier voor meer informatie en onze annuleringsvoorwaarden.