Onze visie

Leven verdient altijd een hoofdletter! Kreeg je te horen dat je ernstig en ongeneeslijk ziek bent? Bij onze thuisbegeleidingsequipe vinden we dat Leven met de hoofdletter een belangrijk onderdeel van onze opdracht. Wij zetten in op Leven toevoegen aan de dagen en starten een begeleiding graag op een moment dat we elkaar zonder druk kunnen leren kennen. We kunnen meedenken over de toekomst, levenskeuzes, ziekte en leven, comfort, de organisatie thuis, de kracht van mantelzorg en pijn- en symptoomcontrole. Dat is wat wij bedoelen met: “Leven verdient altijd een hoofdletter”.

Het team van Palliatieve Zorg Westhoek-Oostende

Nieuwsberichten

Agenda


Wanneer
Wat
Omschrijving
28/05/2024
09.00u
4-daagse vorming Complementaire zorg bij palliatieve patiënten

Hulpverleners en mantelzorgers hebben handvaten nodig om onmacht te voorkomen en betekenisvol te zijn in de zorg voor palliatieve patiënten. Complementaire zorg kan hen hierbij helpen. Naast het toepassen van deze zorg kunnen we mantelzorgers coachen in deze vorm van comfortzorg. De vierdaagse opleiding biedt een stevige kennismaking en is theoretisch onderbouwd. We werken ervaringsgericht. Data : 28/5 - 04/06 - 11/06 - 18/06.

Meer informatie en inschrijvingsmodaliteiten vindt u hier.

Nog 1 plaats beschikbaar 

 

30/05/2024
09.30u
Terugkommoment

Meer informatie volgt

17/09/2024
09.30u
Basiscursus najaar 2024 - Diksmuide

Zesdaagse opleiding voor hulpverleners die zich de basiskennis en -vaardigheden palliatieve zorg willen eigen maken. Klik hier voor meer informatie en onze annuleringsvoorwaarden.