Onze visie

UW LEVENS-EINDE WAARDIG MAKEN

Bezieling - respect - deskundigheid

Op vraag van de patiënt en zijn omgeving bieden wij ondersteuning in de palliatieve thuissituatie. Daarnaast informeren en sensibiliseren wij bevolking, professionelen en overheid over alle aspecten van palliatieve zorg en levenseindevragen. Wij werken als één team samen met andere actoren om de continuïteit en de kwaliteit van de zorg te waarborgen.

Het team van Palliatieve Zorg Westhoek-Oostende

Nieuwsberichten

Vorming en voordrachtVoordracht
Om de bevolking vertrouwd te maken met palliatieve zorg gaat het netwerk graag in op vragen van socioculturele verenigingen naar informatie-avonden, voordrachten en dergelijke meer. U vindt ons aanbod hier.

Voor meer informatie neemt u vrijblijvend contact op met Karine Depuydt, psycholoog en vormingsverantwoordelijke van het netwerk via info@palliatieve.be of 051 51 98 00.

 

Vorming
Door middel van vorming, intervisie, werkgroepen en studiedagen wenst het netwerk de deskundigheid van professionelen en vrijwilligers te bevorderen. Het vormingsaanbod van het netwerk vindt u hier.

Wenst u vorming op maat van uw organisatie? Misschien vindt u reeds inspiratie in ons bestaand aanbodNeem vrijblijvend contact op met Karine Depuydt, psycholoog en vormingsverantwoordelijke van het netwerk via info@palliatieve.be of 051 51 98 00.