Onze visie

UW LEVENS-EINDE WAARDIG MAKEN

Bezieling - respect - deskundigheid

Op vraag van de patiënt en zijn omgeving bieden wij ondersteuning in de palliatieve thuissituatie. Daarnaast informeren en sensibiliseren wij bevolking, professionelen en overheid over alle aspecten van palliatieve zorg en levenseindevragen. Wij werken als één team samen met andere actoren om de continuïteit en de kwaliteit van de zorg te waarborgen.

Het team van Palliatieve Zorg Westhoek-Oostende

Nieuwsberichten

Hoe kunt u ons bereiken?Tijdens de kantooruren zijn wij steeds te bereiken op het nummer 051 51 98 00. Onze secretariaatsmedewerker beantwoordt uw oproep zo goed mogelijk en schakelt u indien nodig door naar een verpleegkundige.

Buiten de kantooruren is er een wachtsysteem. Via het nummer 051 51 98 00 zult u een antwoordapparaat te horen krijgen. Voor niet dringende zaken vragen wij u om een boodschap met uw contactgegevens achter te laten. Wij contacteren u dan zo spoedig mogelijk.
Bij acute situaties neemt u als patiënt contact op met de huisarts of de thuisverpleging. Deze hulpverleners zijn de centrale figuren in de zorg. Indien nodig kunnen zij via het wachtnummer een beroep doen op de verpleegkundige van wacht.